lisahunt

Lisa Hunt

Foglossningen from hell

 

 

AJ.
Blev sjukskriven 50% i fredags. De senaste veckorna har varit rätt jobbiga. Mycket sammandragningar som även gör ont och så är det den här jäkla foglossningen då. Så nu jobbar jag kortare pass, känns väldigt bra. Tycker att jag kan göra ett mer effektivt jobb de timmarna jag är på jobbet, istället för att gå och ha ont och vara tvungen att typ låsa in mig på toan pga smärta.
Idag efter jobbet tänkte jag vara lite hurtig, trots ordinerad vila, och gå till gymmet. Mår ju dåligt av att inte träna. Men ska nog fokusera mer på typ armar och rygg framöver. Körde ben och rumpa, och nu har jag så ont i blygdbenet så jag tror jag dör. Känns som att någon slagit mig på fiffi med ett basebollträ. Går runt med myrsteg här hemma och tycker oerhört synd om mig själv. Dessutom har min laddare till mobilen gått i graven så måste iväg och köpa en ny.

Tur att jag har världens bästa mamma som kör mig till Ica, och världens bästa sambo som fixar mat till sin gnälliga, gravida flickvän.
Jag är ledig imorgon som tur är, så ska bara vila och kolla mord-dokumentärer, vanlig tisdag liksom. Har tid hos frisören på eftermiddagen men tills dess ska jag väl vara piggare hoppas jag.

Nu ska jag och min stackars vajayjay lägga oss framför tvn tills mamma slutar jobbet.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lisahunt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats