lisahunt

Lisa Hunt

It’s on like Donkey Kong

i-heart-you-always.regular (3)

 

 

 

Tänkte försöka komma igång och bli lite bättre på att blogga. Är redan inne i vecka 35 och har nu gått hem från jobbet. Så efter en veckas återhämtning (nåja) är jag på topp igen. Inte riktigt kanske.. Men lite mer energi än när jag jobbade i alla fall.
Är som sagt redan i vecka 35, och just nu spenderar jag mest dagarna med att förbereda inför bönans ankomst. Mafama jobbar mest kvällar för tillfället så blir mycket häng i soffan med laptopen. Har även blivit lite huslig och bakat lussebullar och pepparkakor. JAG BAKAR LIKSOM VAD HÄNDER.

I veckan kommer jag försöka skriva om BB-väskan, julförberedelser och mina favoritsaker som vi köpt till bönan.
Hämtade ut Lloyds Apotek babybox häromdagen, i den ingick två månaders gratis användning av Viaplay så Mafama får välja vad vi ska kolla på ikväll. Kul med fotboll 😉

23768769_10156424890319528_68829549_o

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lisahunt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats