lisahunt

Lisa Hunt

Prickar och öron

i-heart-you-always.regular (3)

 

 

 

Mamma och pappa var hos oss igår ikväll och år mat. De kom hem från Spanien igår morse, och hade såklart köpt första presenten till bönan därifrån. 🙂 Världens sötaste lilla outfit.

 

22553847_10156332445084528_331129165_o

Var såå trött efter jobbet igår. Har varit galet trött idag också. Jag tror att det är en rejäl förkylning på g.. Har ju haft lite feber och varit hängig ett par veckor men inte “tillräckligt” dålig för att räknas som sjuk. Jag hoppas att jag klarar mig dock. Jobbar ju sju dagar i sträck nu, och har inte riktigt tid för att bli sjuk. Så jag ska försöka hålla ut. Går ju ändå hem från jobbet om en månad ungefär.
Har varit en lugn dag annars. Jag och Mafama gick och åt lunch på Ranten, sen tog vi en promenad till stan. Behövde köpa typ alvedon och en vintermössa till bönan. Köpte en teddymössa från Lindex, nämligen denna.

i-heart-you-always.regular

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lisahunt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats